Spoštovani starši!

Obveščam vas, da je Vlada Republike Slovenije, dne 7. 1. 2021, sprejela odločitev o podaljšanju ukrepov za zajezitev in obvladovanje epidemije COVID-19. Z novim odlokom, ki začne veljati naslednji dan po objavi v Uradnem listu Republike Slovenije, je do vključno 15. 1. 2021, podaljšan trenutno veljavni Odlok o začasni prepovedi zbiranja ljudi v zavodih s področja vzgoje in izobraževanja ter univerzah in samostojnih visokošolskih zavodih (Uradni list RS, št. 204/20).

Vrtec Borisa Pečeta Maribor bo v naslednjem tednu še vedno deloval v zmanjšanem obsegu ter zagotavljal program za otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način (kakor po sedaj veljavnem odloku). Ob vključitvi otroka v vrtec je potrebno priložiti potrdilo, s katerim izkazujete, da sta oba starša zaposlena ter izjavo , da je otrok zdrav.

Vljudno prosim, da prisotnost otroka v naslednjem tednu sporočite na uradni elektronski naslov vrtca: vrtec.borisapeceta@guest.arnes.si ali na telefonsko številko 02 23 42 60, do petka, 8. 1. 2021, do 14. ure. Ob najavi je potrebno sporočiti ime in priimek otroka, ime enote, katero otrok sicer obiskuje ter ime skupine v katero je vključen. Prav tako je potrebno sporočiti točen čas bivanja otroka v vrtcu, saj bomo lahko le tako najbolj optimalno organizirali vzgojno-izobraževalni proces.

O vseh nadaljnjih ukrepih vas bomo obveščali sproti, zato vas prosim, da spremljate našo spletno stran.

Želim vam miren začetek leta, predvsem pa veliko strpnosti ter pozitivne energije, saj bomo s skupnimi močmi premagali tudi to obdobje ter se podali naproti lepšim časom.

Vse dobro in ostanite zdravi!

                                                                                                      Ravnateljica:

                                                                                                      Mateja Bregant, dipl. vzg. predš. otr.

Dostopnost